MultiCam

MultiCam izdeluje CNC rezkalnike, laserske, plazemske, vodne in klasične rezalne stroje.

MULTICAM PONUJA CELOTEN NABOR CNC REZALNIH SISTEMOV

Naj bo vaša podjetje veliko ali majhno, imamo rešitev za vas! Naša mednarodna mreža strokovnjakov vključuje preko 60 tehnoloških centrov po celem svetu, tako da se lahko zanesete na lokalno usposabljanje, vzdrževanje in podporo.

APEX1R CNC REZKALNIK

APEX1R CNC rezkalnik je namenjen manjšim podjetjem ali delavnicam, vendar še vedno ponuja enako visoko zmogljivost ki jo pričakujete od MultiCam strojev. Zahvaljujoč našemu učinkovitemu razvoju in izdelavnemu procesu APEX1R ponuja najvišjo vsestranskost in ga zalahka vključimo v obstoječe delovno okolje.

Kompaktna konstrukcija je narejena iz varjenega jekla v enem kosu in opremljena z jeklenim vodilom, ki dosega kakovost letalske industrije. Dobro dušenje tresljajev omogočajo tlačno liti podporniki vodila. Vsaka os tega CNC rezkalnika je vodena preko spiralne vodilne letve.  To omogoča tekoče gibanje in visoko stopnjo nadzora nad natančnostjo in kakovostjo rezanja.

APEX3R CNC REZKALNIK

APEX3R CNC rezkalnik je stroj nove generacije, opremljen s standardnim naborom funkcij, ki jih običajno povezujemo z dražjimi rezkalnimi stroji. S CNC rezkalnikom APEX3R dobite številne standardne funkcije stroja, ki jih običajno dobite ob nakupu dražjega CNC rezkalnika. To omogočajo Multicamovi edinstveni proizvodni procesi, ki visoko kakovost ohranjajo cenovno dostopno.

CNC SERIJA 5000

Serija 5000 je naš CNC rezkalnik srednje velikosti. S hitrostjo rezanja 46 m/min lahko režete hitro in učinkovito. S hitrim tekom 76 m/min se ta rezkalnik premika dovolj hitro, da je vaša produktivnost visoka. S ponovljivostjo le 0,025 mm pa bo tudi vaša natančnost rezanja vedno visoka.

V primerjavi s serijo 7000 ima CNC rezkalnik serije 5000 manj možnosti prilagoditve po meri. Ima tudi manjšo delovno površino, primerno za manjše delavnice. Ima enako moč kot serija 7000, vendar je močnejša tako od serije 3000 kot od 1000. Od njiju ima tudi višji hitri tek in hitrost rezanja.

Ker je v celoti izdelana iz jekla, je serija 5000 vzdržljiva tudi v najtežjih delovnih razmerah. Najbolje je primerna za obdelavo lesa, barvnih kovin, plastike in izdelovanje napisov.

V-Serija CNC Plasma

CNC plazemska miza MultiCam serije V natančno reže skozi različne materiale za raznovrstne zahteve. Izdelovalci napisnih tabel, proizvajalci ladijske opreme ter izdelovalci strojev in avtomobilov bodo navdušeni nad zmožnostjo serije V. Ta namreč reže jeklo, nerjavno jeklo, aluminij, medenino in baker.

 

Osnovni okvir je izdelan iz varjenega jekla z aluminijastimi profili, ki dosegajo kakovost vesoljske industrije. Ojačano jekleno podnožje skupaj z vsem tem zagotavlja visoko stopnjo togosti, minimalne vibracije in – natančno rezanje.

 

Tako kot okvir je tudi vodilo izdelano po meri za največjo togost in trdnost.

CNC PLAZMA SERIJE 1000

CNC plazma miza serije 1000 je popolna za podjetja, ki potrebujejo visoko zmogljivost po najnižji možni ceni. Trden jeklen okvir zagotavlja minimalne vibracije in odlično natančnost. 25 mm linearne kroglično uležajene tirnice stabilnost še povečajo.
S samodejno kalibracijo orodja prihranite čas in ga namenite rezanju, s tem pa povečate produktivnost. Precizni dvofazni visokohitrostni koračni motorji na X-osi pomagajo pri natančnem rezanju in skoraj ne potrebujejo vzdrževanja.

 

Z-vijačni sklop uporablja vodilni vijak iz nerjavečega jekla s premerom 1/2”. Pritrjen je tako da lahko prenese velike osne obremenitve. Medeninasta matica pa pomaga prenašati obremenitev osi Z.

CNC PLAZMA MIZA SERIJE 3000

Potrebujete CNC plazemski rezalni sistem kakovosti strojnega orodja? Potem je CNC plazma miza serije 3000 narejena prav za vas. S čvrstim in togim jeklenim okvirjem plošče lahko enostavno podpirate katero koli standardno ali visokoločljivo plazemsko enoto. Omogočil vam bo da pri rezanju skoraj ni tresljajev in tako boste vsakič dobili zelo natančen rez.

 

S CNC plazemsko mizo serije 3000 pri kotnih rezih ne boste izgubljali dodatnega časa zaradi sistema za hitro oblikovanje kotnih rezov. Vakumska miza poskrbi za ves prah in ostanke, tako da je vaš delovni prostor prazen in delo lahko opravljate kar se da dobro.
CNC plazemska miza serije 3000 ima tudi integrirano zbirko podatkov o materialih. Ko zamenjate vrsto materiala, ki ga režete, porabite dragoceni čas za nastavitev številnih drugih parametrov, kot so podajalna hitrost, zakasnitev prebadanja, višina prebadanja idr. Z zbirko podatkov o materialih pa preprosto izberete material za rezanje in ti parametri se samodejno prilagodijo.

ARCOS BRIDGE & RAIL CNC PLASMA

Ker je premična platforma neodvisna od rezalne površine, CNC plazemski rezalnik Arcos Bridge & Rail ni izpostavljen toplotnim poškodbam, ki so običajno povezane s postopkom rezanja s plazmo ali kisikovim gorivom (acetilen).
CNC plazemski rezalnik Arcos Bridge & Rail ima mnogo funkcij in s tem industrijskim strojem preprosto ne morete zgrešiti! Sistem ima integrirano zbirko podatkov o materialih, zato lahko preprosto uporabite sistem menijev za samodejno prilagajanje hitrosti podajanja, zakasnitve prebadanja, višine prebadanja in številnih drugih možnosti.
CNC plazemski rezalnik Arcos Bridge & Rail je narejen iz popolnoma jeklene konstrukcije, ki je izredno toga in zmanjšuje tresljaje, da bo vaš rez kar se da natančen.
Pred nakupom stroja in tekom uporabe stroja vam je ves čas na voljo MultiCam CNC vrhunska podpora in servis. Z več kot 60 lokacijami v naši globalni mreži sta vedno na dosegu roke.

Servis in vzdrževanje

Servis in vzdrževanje rezalnih miz je naša ljubezen, zato vam mizo inštaliramo, vas izobražujemo in jo skrbno vzdržujemo. Tako vam bo odlično služila kar najdlje, to pa lahko potrdijo vse naše dolgoletne stranke. Če želite vzdrževalno pogodbo, pa jo lahko vedno prilagodimo vašim željam.